Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva OFS Písek

22. 10. 2020
Dobrý den přeji všem
rozhodnutím vlády ČR nám bylo pozastaveno další kolo mistrovských soutěží. Mojí povinností je reagovat na některé Vaše dotazy ohledně soutěží a dění kolem OFS Písek.
 
Ptáte se jakým způsobem navážou naše mistrovské soutěže?
Pokud tedy ještě na podzim budeme moci něco odehrát, soutěže navážou tam, kde byly přerušeny. Tedy následujícím kolem dané soutěže. Co se týče ČP mužů, ten již nedohrajeme, přesouváme ho prozatím na jarní část soutěží, pokud nám to bude termínově umožněno, dohrál by se v tomto období. Zbývá nám dohrát jedno utkání v rámci 2.kola ČP Čimelice,,B” – Hradiště,,B”, tak, aby jsme mohli přiřadit do semifinále soupeře k Sepekov,,B”.
 
Kdy bude termínová listina pro jaro 2021 a znám rozpis pro jaro?
Na termínovou listinu si musíme ještě počkat. Záleží, jak bude vytvořena pro vyšší mistrovské soutěže FAČR, nejdříve čekáme na TL Řídící komise pro Čechy (sice byla nějaká předběžná vydána, ale v současné době po kauze Berbr nevíme jestli bude platit), pak určitě bude okamžitě vydána Jč KFS a podle ní vytvoříme tu naši. Bude nás čekat těžké a hektické jaro, náhradních termínů je málo vzhledem k tomu, že svátky připadají na soboty, ale nebudeme ještě nic předjímat, počkáme na vývoj situace kolem Covid-19.
 
Školení a doškolení trenérů licence C na OFS Písek.
Školení a doškolení trenérů bylo na doporučení krajské hygieničky zrušeno. Poslal jsem v sobotu na emaily organizačních pracovníků zprávu o jejím zrušení.
 
Byl jsem také tázán několika trenéry a funkcionáři na halový turnaj mládeže OFS Písek.
Sami dobře víte jaká je situace kolem vydaných nařízení vlády ČR. Čekáme sice stále na nějakou zprávu, zprávu konání či nekonání halových turnajů OFS Písek vydáme v poslední zprávě VV , který se bude konat 4.11.2020.
 
 
Ještě bych si závěrem dovolil připomenout, že dnes byl zpřístupněn funkční portál (22.10.2020 od 12:00 hod) pro podávání žádostí program ,,MŮJ KLUB 2021” . Využijte dobré spolupráce s kanceláří ČUS, kdy jsou Vám obě pracovnice plně k dispozici s případnou pomocí administrace, nebo radou jak danou dotaci získat. Bylo moc dobře, kdyby tato možnost dotace byla plně využita všemi oddíly OFS Písek.
 
 
přeji Vám ať jste všichni zdraví, dávejte na sebe pozor, kdyby cokoli bylo potřeba, nebo jste chtěli probrat, vědět – volejte
 
s pozdravem Michal Řezáč
 
 

 

Portrét


Kontakt

OFS Písek

nábřeží 1. máje 2518
397 01 Písek

Budova VZP
- 1. patro, číslo dveří 201

telefon:
604 856 457

e-mail:
ofspisek@seznam.cz

IČO:
22882529

datová schránka:
32v4dmx

číslo účtu OFS Písek:
107-242460237/0100

Partneři


Mediální partner


Novinky


Statistiky

Online: 2
Celkem: 622339
Měsíc: 2413
Den: 93