Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání předsedy OFS Písek

22. 12. 2022

stromecek.jpg

Vážení spolupracovníci, funkcionáři oddílů OFS Písek, hráči a kamarádi.

Začíná adventní čas, čas pro zasloužený odpočinek, společné chvilky s rodinou a přáteli, které díky našemu fotbalu po celý rok trochu zanedbáváme. Vánoce, vánoční čas i novoroční svátky jsou dobou klidu, míru, ale také tolik potřebné rodinné pohody. Času ale není neomezeně a není možné se setkat s úplně všemi. Proto mi dovolte, abych alespoň touto formou využil možnosti popřát vám všem, kteří jste celý rok součástí našeho milovaného sportu. Konečně jsme mohli celý rok hrát, celý rok se potkávat s přáteli, spoluhráči. Konečně nám epidemie nebránila ve sportu.

Dovolte mi prosím, abych vám všem popřál hodně pohody u vánočního stromečku, zaslouženého odpočinku v kruhu nejbližších, odpočiňte si a naberte sílu na další fotbalový rok.

Do Nového roku vstupte rázně a s plným elánem a odhodláním vytvářet dobré podmínky pro klubový i náš okresní fotbal. Buďte zdraví, uznávejte osobnosti svých spoluhráčů a sílu soupeře. Náš fotbal musí být veden k vzájemné úctě jeden k druhému. Není pro sport v rámci politické atmosféry dobré období, právě o to více se skláním za vaší skvělou práci v roce 2022, kterou děláte zadarmo a ve svém volném čase. Děkuji také svým spolupracovníkům z VV OFS Písek za spolupráci , GTM OFS Písek za podporu mládežnického fotbalu, bez kterého se žádný sport neobejde. Vím, že někdy docházejí síly, ale jak znám své funkcionáře všech oddílů na našem OFS, vždy najdou sílu a svým fotbalovým kamarádům a kolektivům připraví ty nejlepší možné podmínky pro tak krásný sport, jakým fotbal je.

Odpočiňte, naberte nové síly a oslavte silvestra. Do roku 2023 přeji nám všem hodně zdaru, síly, zdraví a hodně společně strávených chvil na fotbalových hřištích Okresního fotbalového svazu PÍSEK.

S úctou ŘEZÁČ Michal

 
 

 

Portrét


Kontakt

OFS Písek

nábřeží 1. máje 2518
397 01 Písek

Budova VZP
- 1. patro, číslo dveří 201

telefon:
604 856 457

e-mail:
ofspisek@seznam.cz

IČO:
22882529

datová schránka:
32v4dmx

číslo účtu OFS Písek:
107-242460237/0100

Partneři


Mediální partner


Novinky


Statistiky

Online: 2
Celkem: 621748
Měsíc: 2421
Den: 74